Home ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΑΕΚ Sportcity: Μετά την OPAP ARENA, ο Μελισσανίδης φτιάχνει ακόμα ένα τεράστιο έργο

ΑΕΚ Sportcity: Μετά την OPAP ARENA, ο Μελισσανίδης φτιάχνει ακόμα ένα τεράστιο έργο

320 views
Κοινοποίηση

Ακόμα ένα σπουδαίο project μετά το μεγαλύτερο όλων με την κατασκευή της OPAP Arena, έβαλε μπροστά ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Πρόκειται για την πόλη της ΑΕΚ, με το κωδικό όνομα ΑΕΚ Sportcity, έργο το οποίο θα περιλαμβάνει εξελιγμένες αθλητικές εγκαταστάσεις μαζί με ένα χλιδάτο ξενοδοχείο 5 αστέρων. Το παρουσίασε ο ίδιος ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ στη συνάντηση με τους δημοσιογράφους, μιλώντας πολύ θερμά για τη νέα ιδέα του.

ΑΕΚ Sportcity: Μετά την OPAP ARENA, ο Μελισσανίδης φτιάχνει ακόμα ένα τεράστιο έργο
Η έκταση που αγόρασε η ΑΕΚ για το προπονητικό κέντρο στα Σπάτα ΠΑΕ ΑΕΚ

“Είμαστε όλοι χαρούμενοι. Μετά από τόσα χρόνια αυτή η ομάδα να έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Σήμερα θέλω να σας μιλήσω για τα νέα πλάνα μας, για το τι σκοπεύουμε να κάνουμε άμεσα. Για το τι θέλουμε να κάνουμε αφού φτιάξαμε το γήπεδο μας.

Ο νέος μας στόχος είναι το ΑΕΚ Sportscity. Έχουμε ήδη ετοιμάσει τα πλάνα για το αθλητικό μας κέντρο που θα είναι μοναδικό στην Ελλάδα. Περίπου 100 στρέμματα σε μια αστική περιοχή πράσινη. Μετά το γήπεδό μας θα επενδύσουμε στο αθλητικό μας κέντρο. Θέλουμε να σας παρουσιάσουμε λοιπόν τα σχέδια μας. Θέλω να πιστεύω ότι όπως πετύχαμε στο γήπεδό μας θα πετύχει και το αθλητικό μας κέντρο”.

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Μελισσανίδης παρουσίασε μια σειρά εικόνων για το πώς παρέλαβε, το 2013, το προπονητικό στα Σπάτα και πως έχει εξελιχθεί με τις επενδύσεις που έκανε: “Κάναμε επενδύσεις, βγάλαμε όλες τις άδειες και το πήραμε από την ιδιοκτησία της τράπεζας. Τα 45 στρέμματα έγιναν 100. Φτιάξαμε το Σεραφείδειο και τις δύο κερκίδες και θα φτιάξουμε και τρίτη. Το γήπεδο είναι UEFA 2 και είμαστε ο μοναδικός σύλλογος στην Ελλάδα του οποίου η β’ ομάδα διαθέτει ιδιόκτητο γήπεδο με όλες τις προδιαγραφές. Το γήπεδο αυτό θα το δηλώνει και η πρώτη ομάδα ως δεύτερη έδρα”, τόνισε.

ΑΕΚ Sportcity: Μετά την OPAP ARENA, ο Μελισσανίδης φτιάχνει ακόμα ένα τεράστιο έργο
Τα σχέδια για το προπονητικό κέντρο στα Σπάτα ΠΑΕ ΑΕΚ

Προχωρώντας τα σλάιντς παρουσίασε και το όραμά του για το AΕΚ Sportscity. “Πάνω από το Σεραφείδειο υπάρχει πλέον ιδιόκτητος χώρος της ΠΑΕ κι εκεί θα υλοποιήσουμε τα σχέδια μας. Το προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ επεκτείνεται, εξελίσσεται και γίνεται AEK Sportscity. Η πόλη της ΑΕΚ. Στην ουσία θα φτιάξουμε δύο νέα γήπεδα για τις Ακαδημίες, πισίνα, γήπεδα τένις και ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων. Θα έχει δύο ορόφους και έχει πέτρινο στιλ, σαν τα παλιά ΞΕΝΙΑ, αν θυμάστε οι μεγαλύτεροι.

ΑΕΚ Sportcity: Μετά την OPAP ARENA, ο Μελισσανίδης φτιάχνει ακόμα ένα τεράστιο έργο
Η εξωτερική όψη του ξενοδοχείου που θέλει να δημιουργήσει η ΑΕΚ στα Σπάτα ΠΑΕ ΑΕΚ

Στο ισόγειο θα υπάρχουν όλα τα facilities, βιβλιοθήκες για τα παιδιά, play room, γυμναστήρια, εστιατόρια. Ό,τι μπορείτε να φανταστείτε. Στον πρώτο όροφο θα υπάρχουν 24 δωμάτια και δύο σουίτες. Όλος ο πρώτος όροφος θα είναι για τα παιδιά των ακαδημιών και μια αίθουσα πολλαπλών χρήσεων.

Ο δεύτερος όροφος με 20 δωμάτια και δύο σουίτες θα είναι για την πρώτη ομάδα. Είναι το καινούργιο στοίχημα. Πιστεύω ότι θα το κερδίσουμε. Μόνο έτσι η ΑΕΚ μπορεί να μεγαλώσει. Έτυχε να το παρουσιάζουμε σε μια όμορφη εποχή έχοντας κατακτήσει δύο τρόπαια. Το πιστεύω πολύ αυτό το project και να είστε σίγουροι ότι κι αυτό θα υλοποιηθεί”.

ΑΕΚ Sportcity: Μετά την OPAP ARENA, ο Μελισσανίδης φτιάχνει ακόμα ένα τεράστιο έργο
Τα αρχιτεκτονικά σχέδια του Hotel & Resort στον Β’ όροφο ΠΑΕ ΑΕΚ

Σε ερώτηση για το κόστος της επένδυσης τόνισε: “Δεν υπάρχει απάντηση σε αυτή την ερώτηση. Όταν θες να κάνεις υλοποιήσεις κάτι τέτοιο συνήθως η θεωρία με την πράξη έχει τεράστια διαφορά. Και για το γήπεδο άλλα τα ποσά που έλεγαν από την πραγματικότητα. Δεν έχει σημασία. Όσο και να στοιχίσει θα το κάνουμε και αυτό που είναι που μετράει. Ήδη έχουμε ξεκινήσει να βγάλουμε τις άδειες. Εκτιμώ ότι σε δύο χρόνια θα έχει ολοκληρωθεί”.

Δίνοντας λεπτομέρειες για το ξενοδοχείο ανέφερε: “Σήμερα η ΑΕΚ ήδη έχει νοικιάσει ένα κτήριο στα Σπάτα. Μένουν περίπου 20 παιδιά της Ακαδημίας. Γι’ αυτό ακριβώς θα έχουμε τον πρώτο όροφο. Για παιδιά από όλη την Ελλάδα. Να μένουν, να διαβάζουν, να πηγαίνουν σχολείο και να παρακολουθούν το προπονητικό πρόγραμμα. Ο δεύτερος όροφος θα είναι για την πρώτη ομάδα και όταν δεν θα είναι η ομάδα εκεί μπορεί οποιοσδήποτε να έρθει να κάνει τις διακοπές του Παρασκευές και Σαββατοκύριακα. Να βλέπει τις εγκαταστάσεις μας, να απολαμβάνει τις προπονήσεις και το αθλητικό κέντρο μας. Έτσι η ΠΑΕ θα έχει επιπλέον έσοδα και θα κερδίζουμε φιλάθλους. Ήταν ένας στόχος, ένα όνειρό μου και θέλω να το υλοποιήσω”.

ΑΕΚ Sportcity: Μετά την OPAP ARENA, ο Μελισσανίδης φτιάχνει ακόμα ένα τεράστιο έργο
ΠΑΕ ΑΕΚ

Πηγή: sport24.gr

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

964447707459310
360 F 123709226 Ocz8ys8i8kzhyihlwuksfdpfq4nopbzu

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Athenschannel.gr 2

©2023 athenschannel.gr All Right Reserved by Digital Cities IKE

Member Media 200x200 1
Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?